Masa Rotunda la Nisporeni


Ieri, 27 ianuarie 2011, în incinta Consiliului Raional Nisporeni, a avut loc Masa Rotundă din cadrul proiectului “Studiu privind cartografierea serviciilor prestate în patru raioane pilot (Nisporeni, Telenești, Cantemir și Sîngerei) din Moldova în domeniul angajării în cîmpul muncii, protecției sociale și antreprenoriat”.

Proiectul este sprijinit financiar de Fondul Națiunilor Unite de Dezvoltare pentru Femei (UNIFEM) şi Agenția Internațională Suedeză pentru Dezvoltare, și este implementat cu asistența Institutului de Dezvoltare Urbană.

Proiectul are ca scop cartografierea prestatorilor de servicii, serviciilor prestate și elaborarea recomandărilor privind îmbunătățirea diseminării informațiilor referitoare la angajarea în cîmpul muncii, protecția socială și antreprenoriat pentru toate categoriile de beneficiari din localitățile rurale și sub-urbane.

Grupul Ţintă al proiectului îl constituie: toți prestatorii de servicii care activează în domeniul angajării în cîmpul muncii, protecție socială și antreprenoriat.

Realizarea mesei rotunde a avut ca scop familiarizarea prestatorilor de servicii cu activitățile proiectului, a oferit posibilitatea de a colecta informația necesară și realiza interviurile de rigoare.

La Masa Rotundă au participat reprezentanţii mass media, administraţiilor publice locale de nivelul I şi II din raionul Nisporeni, Organizațiilor Societăţii Civile, instituțiilor financiare și instituțiilor educaționale.

 

Comunicatul de presa poate fi descărcat aici.

 

Reclame
Publicat în Activitati IDU. Etichete: . Leave a Comment »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: