MO nr. 18-21/29 din 28.01.2011


Monitorul Oficial din 28 Ianuarie 2011

   MO nr. 18-21/29, 28.01.2011 publică:

11 decrete ale Preşedintelui interimar al Republicii

Conform acestor decrete au fost numiţi în funcţie 2 judecători şi 4 vicepreședinți ai instanțelor judecătorești. De asemenea, au fost confirmaţi în funcţie 6 ambasadori. Astfel dnii Munteanu Igor, Ştefan Gorda, Alexandru Progorschi, Ion Stăvilă, Igor Boghiu, Valeriu Turea au fost confirmaţi în funcţiile pe care le deţineau.

Prin Decretul nr. 14/25.01.2011 Decret privind numirea unor membri ai Comisiei centrale de control al declaraţiilor cu privire la venituri şi proprietate dnii Sergiu LIPCEAN, Alexandru LÎSÎI şi Vadim ENICOV au fost numiţi în calitate de membri ai Comisiei centrale de control al declaraţiilor cu privire la venituri şi proprietate ale demnitarilor de stat, judecătorilor, procurorilor, funcţionarilor publici şi a unor persoane cu funcţii de conducere.

Avem Conventia colectiva de munca in educatie

Ministerul Educaţiei şi Sindicatului Educaţiei şi Ştiinţei, reprezentat de Consiliul General al Sindicatului, au publicat Convenţia colectivă la (nivel ramural) pe anii 2011-2015

Swastica revine

Ministerul Justiţiei a publicat Ordinul nr. 8 prin care a fost exclus din Registrul materialelor cu caracter extremist materialele pe care este imprimat simbolul “falun” identic simbolului nazist “swastica”. Ordinul a fost emis în vederea executării hotărîrii nr. 2 – 284/10 din 17 februarie 2010 şi încheierii din 30 octombrie 2008 a Judecătoriei Buiucani, prin care a fost anulat Ordinul Ministrului justiţiei nr.416 din 25 septembrie 2008 cu privire la includerea în Registrul materialelor cu caracter extremist materialele pe care este imprimat simbolul “falun” identic simbolului nazist “swastica”.

*Imagine preluata de pe pagina: http://www.falundafa.org

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: