Partidul Liberal merge în alegeri cu sloganul „Împreună cu Dorin Chirtoacă pentru Chișinău”!


Echipa de candidaţi ai Partidului Liberal pentru Consiliul Municipal Chişinău s-a lansat oficial astăzi, 21 aprilie în cursa electorală pentru scrutinul din 5 iunie 2011, după ce Consiliul Electoral de Circumscripţie Chişinău a înregistrat lista candidaţilor PL pentru Consiliul Municipal Chişinău.

Prezent la depunerea listei de consilieri pentru CMC, Dorin Chirtoacă, Primarul General de Chișinău, a reiterat că orașul are nevoie de o continuitate politcă.

“Mă aflu aici pentru a transmite locuitorilor Chişinăului mesajul meu ferm: în următorii 4 ani mă voi baza pe o echipă pregătită să asigure o majoritate pricepută şi activă în Consiliul Municipal. Noi propunem în continuare un parteneriat cu cetăţenii, un parteneriat bazat pe muncă, implicare şi dezvoltare durabilă”.

Cu această ocazie, a fost prezentată platforma electorală, unde sunt punctate domeniile prioritare ale Chişinăului, asupra cărora doresc să lucreze în continuare: (1) susţinerea investiţiilor pentru crearea de locuri de muncă; (2) refacerea infrastructurii (drumuri, reţele subterane şi supraterane, apeducte); (3) dezvoltarea transportului public; (4) amenajarea curţilor şi termoizolarea blocurilor, precum şi (5) continuarea programului de succes “Prima Casă”.

Sloganul Partidului Liberal în această campanie electorală este: „Împreună cu Dorin Chirtoacă pentru Chișinău”

Departamentul de Comunicare şi Imagine al PL

Foto: Unimedia

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: