Constituirea fractiunii PLR in CMC


plr2Având în vedere ultimele evenimente de pe scena politică a Republicii Moldova, cu precădere Congresul  apoi înregistrarea pe 31 Decembrie 2013 a Partidului Liberal Reformator, consilieri municipali, Vasile Grama, Veaceslav Bulat, Igor Călin și Teodor Cîrnaț, în temeiul art. 13 alin. (5) din Legea nr. 436 din  28.12.2006 privind administraţia publică locală și p. 3 din Regulamentul-cadru privind constituirea și funcționarea consiliilor locale și raionale, adoptat prin Legea nr. 457 din 14.11.2003, DECLARĂ crearea fracțiunii Partidului Liberal Reformator în Consiliul municipal Chișinău în următoarea componență: Vasile Grama, Veaceslav Bulat, Igor Călin și Teodor Cîrnaț.

Obiectivul principal al PLR este dezvoltarea prosperă a statului prin promovarea valorilor și principiilor liberale, responsabilității și solidarității. PLR are ca scop asigurarea unui climat politic și social favorabil dezvoltării personalității umane, creativității și progresului, prin îmbinarea valorilor morale ale binelui comun, ale justiției, ale corectitudinii între partenerii de dialog social, cu ideile liberalismului de dreapta, generatoare de bunăstare.

Fracțiunea PLR în CMC va promova valorile și principiile liberale la nivel municipal. Fracțiunea PLR în CMC nu va susține proiecte obscure și ilegale. Va promova politici publice și proiecte pentru dezvoltarea infrastructurii municipiului, pentru servicii de calitate, crearea unui mediu favorabil pentru îmbunătățirea condițiilor de trai și de activitate ale locuitorilor urbei.

Textul integral al Declaratiei privind constituirea fractiuni PLR in CMC poate fi descarcat aici.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: