Sedinta Comisiei de ancheta CMC din 17 iunie 2014


Comisia de Ancheta CMC in actiune

Astazi, 17 iunie, incepind cu ora 10.00, la Directia generala transport si cai de comunicatie a avut loc sedinta ordinara a Comisiei de Ancheta privind achizitia de lucrari de reabilitare a bd. Stefan cel Mare si alte doua strazi din centrul mun. Chisinau.

In Ordinea de zi au fost doua subiecte: (1) examinarea pachetului de documente elaborate/ aprobate, utilizate in perioada de pina la desfasurarea licitatiei și (2) planificarea activitatilor ulterioare.

2014-06-17 11.27.12

Membrii Comisiei au analizat prevederile contractelor de imprumut (BERD, BEI, Fondul Energie Verde), contractele de grant,  studiul de fezabilitate si proiectul tehnic privind realizarea lucrarilor de reconstructie, anunturile privind lansarea licitatiei, listele operatorilor care au procurat documentatia de licitatie si a operatorilor care au participat la licitatie.

In atentia Comisiei au fost aspectele legate de obligatiile municipalitatii si ale finantatorilor pentru implementarea contractelor de imprumut, reglementarile procedurale ale desfasurarii licitatiei, cerintele fara de participarea la licitatie, cerintele fata de documentatia ofertantilor si cerintele de asigurare a transparentei, etc.

Faptele constatate de membrii Comisiei au fost fixate si vor fi expuse in Raportul privind desfasurarea procedurii de licitatie.

Aspectele legate nemijlocit de licitatia desfasurata, modalitatea de evaluare, rezultatele evaluarii, contestarile inaintate etc. vor fi examinate la sedinta viitoare.

Urmatoarea sedinta a Comisiei de Ancheta va fi stabilita dupa coordonarea cu expertii BERD, dar nu mai tirziu de saptamina viitoare.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: