Consiliul Municipal Chisinau

Imediat dupa validarea mandatelor de consilieri municipali, am început activitatea în calitate de consilier municipal în Consiliul Municipal Chisinau.

Această pagină va fi dedicată exclusiv activitatii mele în Consiliul Municipal unde public iniţiativele de proiecte de decizii, cele mai importante decizii aprobate, atitudinea, punctele de vedere şi opiniile personale exprimate referitor la chestiunile care vor fi examinate.

Indemn vizitatorii blogului, să adreseze întrebări, comentarii, propuneri astfel încît problemele discutate să fie sprijinite şi să dispună de un punct de vedere (critic) din exterior.

* imagine preluată de pe http://3d-chisinau.blogspot.com

Reclame

2 răspunsuri to “Consiliul Municipal Chisinau”

 1. Ion Mamaliga Says:

  Salut Veaceslav, spunemi te rog de ce primaria si CMC printre altele singuri faci parte din CMC nu executa Hotarîrile instanțelor de judecata? Am o hotărîrea judecătoreasca din 2011 prin care CMC este obligat sa emita o decizie, însa ea se învărteste pe la toti functionarii mici si mari insa fara rezultate. Iar un functionar sa dovedit asa de destept ca contesta un fapt stabilite de o instanta de judecata, numai pentru ai satisface interesul celui ce la platit. Mersi mult.

  • veaceslavbulat Says:

   Salut Ion. Cu regret astfel de cazuri nu sunt singulare. Toata corespondenta, inclusiv petitiile, plingerile, hotaririle instantelor de judecata, etc. daca nu sunt adresate direct consilierilor municipali, atunci se pierd prin „birourile” diferitor functionari fara a fi examinate. Cauza: probabil sunt in detrimentul primariei sau direct functionarului. Efect: se prefera astfel de cazuri sa se musamalizeze, fara sa stie nimeni, cu gindul ca termenii de prescriptie vor trece si astfel cazul va fi rezolvat. Sau, pentru „rezolvarea unor astfel de cazuri” se cere mita.
   In astfel de cazuri este recomandat sa transmiti o copie a materialelor si in fractiunile CMC. In calitate de consilieri putem face interpelari, cereri sau putem adresa intrebari direct functionarilor vizati.
   Despre depasirea de atributii din partea functionarilor primariei nu mai discutam. In haosul care persista la primarie o buna parte din functionari se dau foarte „vajnici”. Respectiv, solutia este doar una – ei trebuie demult sa plece.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: